office wear

Zo zie je er duur en stijlvol uit in 5 stappen

In het artikel waar ik je 7 tips gaf om miljonair te worden, haalde ik aan dat je veel moet sparen en doordacht moet investeren. Natuurlijk speelt je présence ook een belangrijke rol in je weg naar succes (en rijkdom?).

Om je ervoor te behoeden dat je honderden onnodige euro’s gaat uitgeven aan kleding, schoenen en accessoires geef ik je een aantal adviezen waardoor je er voor minder geld even duur en stijlvol kunt uitzien.

1. Ga voor de klassiekers

Less is more.
Een little black dress met een eenvoudige zwarte pump, een coltrui en op een geklede broek, een jeans met een hemdje (LINK hippe das), … Heel eenvoudige combi’s die iedereen wel eens gebruik wanneer ze geen inspiratie hebben. Bovendien zien ze er direct stijlvol uit.

2. Maak goede investeringen

Aan sommige stuks en accessoires moet je nu eenmaal wat meer geld uitgeven omdat ze het gewoon waard zijn en een lange levensduur hebben. Denk maar aan een mooie designer tas, een chique horloge, een stijlvolle lange (winter)jas en een zonnebril. Het zijn stuks die je veel draagt en ook direct in het oog springen.

3. Draag hakken

We zijn allemaal dol op onze afgetrapte sneakers maar eerlijk, niet is zo stijlvol als een mooie pump onder je outfit. Ze accentueren je vrouwelijkheid, maken je benen langer, geven je een betere houding waardoor je meer zelfzeker overkomt, … Natuurlijk kun je hier ook in investeren maar er zijn al veel leuke, eenvoudige exemplaren te vinden voor veel minder geld en die veel comfortabeler zijn dan Louboutins. Sorry Christian.

4. Kies zorgvuldig je kleur

Hou het eerst en vooral simpel. Geen drukke prints, niet te veel pailletten, geen te opzichtige teksten.
Vervolgens kies je het best voor zwart en wit. Andere kleuren gaan er snel grauw uitzien wanneer je een goedkoper soort materiaal kiest.

5. It is all about the details

Herstel loshangende draadjes, draag niks met vlekken of scheurtjes op de verkeerde plaatsen.
Pimp je goedkope blazer met knopen die op duurdere kleding gebruikt wordt.
Laat je kleding optimaal aan je lichaam aanpassen door een naaister.
Kies voor kleding die je figuur eer aandoen.
En gebruik alstublieft goed ondergoed. BH’s en slipjes hoor je niet te zien.


7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *