office wear

Zalon, by Zalando

Je persoonlijke styliste helemaal gratis?
Het kan dankzij Zalon by Zalando. 

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel. Je vertelt aan de hand van verschillende vragen wat jouw stijl is of welke stijl je graag zou willen aannemen. Ook kun je foto´s van jezelf en stijl toevoegen om alles nog meer te concretiseren. 
Eens je alles hebt ingevuld kun je een stylist(e) kiezen die het best bij je past. Hij/zij gaat dan outfits conform jouw stijl zoeken en samenstellen om ze vervolgens naar je door te sturen. 
Je kunt dan op gemak de outfits bekijken en al dan niet goedkeuren. Je kunt er ook bij noteren waarom je het leuk vindt of niet. Ik raad je zeker aan om dat te doen. Zo kan je stylist(e) je beter leren kennen en je stijl beter inschatten. 
Je kan er ook voor opteren dat ze je bellen. Dan kun je aan de telefoon je stijl en outfit bespreken. 
Het is allemaal heel los, vertrouwelijk en toch professioneel zodat je echt het gevoel krijgt dat je een persoonlijke stylist(e) hebt. 

Mijn stijl en styliste

Ik ben al heel lang op zoek naar hét perfecte maatpak en zag dit als de ideale aangelegenheid. 
Mijn styliste was Jose Caroline. Vanaf de eerste zin in haar beschrijving was het al duidelijk, zij wordt mijn styliste. Less is more. Jose Caroline houdt net als ik van een classy look gecombineerd met mooie basics en af en toe een stoer item.

by VAS pictures

Mijn box

Zoals ik al zei wou ik graag een maatpak. Ik had namelijk aangegeven dat ik binnenkort wat sollicitaties had waarvoor ik me geschikt wou kleden. Er werd volledig rekening gehouden met mijn keuze én, niet onbelangrijk, met mijn budget. 
In mijn box zaten 2 maatpakken: een chique donkerblauw en een vrolijk roze.
Ze kwamen beide met een mooie blouse en een basic shirt om het zowel chique als casual te kunnen dragen met een sneaker. Ook de schoenen waren volledig aangepast aan de outfit. 
De outfits waren helemaal mijn ding en volledig naar wens. 
Good work Jose Caroline! 
by VAS pictures
Of ik het opnieuw zou doen?
Helemaal. Ze komen met outfits die je zelf misschien nooit zou samenstellen en er is een perfecte klantenservice. 
Heb jij al een Zalon box besteld?

9 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *