office wear

Upgrade je office garderobe tijdens de solden

De solden zijn de ideale moment om je zakelijk garderobe uit te breiden
en een paar goede basic stuks te scoren.
Sommige kledingstukken blijven nu eenmaal seizoen in, seizoen uit trendy!Je kunt ze eindeloos combineren en kunnen aangepast worden aan elke gelegenheid!
Om je wat op weg te helpen geef ik mijn top 5 kledingstuks om nu aan te schaffen!


1. Een kokerrok
Dé rok die de taille benadrukt en je een heel vrouwelijk figuur geeft.
Ga voor een model dat net boven of net onder de knie komt om het er heel stijlvol te laten uitzien.

Je moet zeker niet alleen voor de “saaie” zwarte kokerrok gaan. Durf gerust voor een leren variant te gaan om je outfit wat meer pit te geven. Durf ook voor kleur te gaan en houdt het bovenaan dan wat soberder. Zeker nu de prijzen wat lager liggen, kun je wat meer experimenteren.

1. De blouse
Een blouse staat altijd heel chique. Je kunt het combineren met een mooie rok, een stoere jeans, een leren broek, … en je blijft er heel professioneel uitzien. Een leuke blouse van goed materiaal betaal je al snel wat meer. Scoor daarom verschillende leuke exemplaren aan een goedkoper prijsje om zo eindeloos te kunnen combineren.


3. A simple dress

Tijdens de solden word je overrompeld door de meest speciale stuks in de gekste kleuren of patronen. Zoek tussen al die tijdelijke stuks naar tijdloze kleedjes. Denk maar aan een little black dress. 

Hoe simpeler het model, hoe meer het kan uitstralen. Less is more.
Probeer er tijdens de solden direct wat leuke accessoires bij de shoppen en je hebt direct een power outfit.

4. Blazers
Een blazer is niet weg te denken uit een zakelijk garderobe. Net als de blouse kun je je outfit direct upgraden naar een zakelijke variant. Je kunt dus nooit genoeg blazers hebben. Heb je al een zwarte en blauwe in je kast? Probeer dan gerust eens een ander kleurtje om mee te experimenteren. Pasteltinten blijven bijvoorbeeld altijd een goed idee in de zomer.

Ook kun je tijdens de solden een blazer en bijhorende broek scoren voor de prijs waarvoor je anders enkel je blazer had. Ideaal toch!

5. De trench coat
Deze jas is niet te warm en niet te koud, ideaal dus om hem meerdere seizoenen te dragen én nog idealer om hem goedkoop te scoren tijdens de solden.

De trench coat heeft een echte celebrity attitude.  Zeker als je hem gewoon open laat hangen. De trench coat is voor mij zelf meer een onderdeel van mijn outfit dan enkel een jas. Je kunt kiezen voor de klassieke camel kleur of experimenteren met een heel andere kleur zoals hevig rood of schattig roze.

Bij mij worden er de komende dagen wat pakketjes geleverd.
Heb jij al koopjes kunnen doen? Deel ze met #theambitiousbrune

12 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *