persoonlijk

The ambitious Q&A

Eindelijk is het tijd voor een Q&A!
Een tijdje geleden postte ik via social media een oproep met de vraag wat jullie van me willen weten.
Jullie reageerden massaal met leuke vragen.
In de blog van vandaag beantwoord ik een selectie van de vragen met veel enthousiasme. 

Wat is je toekomstdroom?

Ik heb veel dromen en heb er vroeger nog meer gehad. Bij het ouder worden zijn mijn dromen, volgens mij, wel iets realistischer geworden.
Mijn ultieme toekomstdroom op dit moment is CEO zijn van een succesvol bedrijf. 

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar ben ik nog geen 30 jaar. Ik hoop tegen dan gelukkig getrouwd te zijn, een eigen huisje te hebben, een hondje en een paardje erbij en een goed draaiend bedrijf. 
Dat allemaal in België? Ik sluit niet uit dat ik naar andere oorden trek 😉 

Als je de lottorij zou winnen, wat zou je dan met het geld doen?

Eerst en vooral zou ik een deel opzij zetten om te sparen. Ik heb heel geldbewust en zou zeker niet alles uitgeven. Ik zou een huis kopen en investeren in mijn toekomstdroom. Uiteraard zou ik ook wat investeren in mezelf. Denk maar aan een nieuw garderobe, wat meer naar de kapper gaan, wat meer reizen en ontspannen, … Ik zou ook zeker delen met de mensen die mij heel dierbaar zijn en zelf een extraatje verdienen. 

Wat is het land waar je nu het liefste heen zou reizen?

Ik heb de VS altijd een fascinerend land gevonden. Met een reis naar New York of Los Angeles kun je me altijd plezier doen. 

Wat maakt jouw echt vrolijk?

Voor mij zit geluk in de kleine dingen. Een leuke attentie, een lief woordje, een complimentje, …
Eerlijkheid, mensen die hun beloftes nakomen kunnen we ook heel gelukkig maken. Het lijkt allemaal evident maar is het echt niet de dag van vandaag. 

Ten slotte, Wat is jouw beste tip voor mensen die hun droom waar willen maken?

Ga er voor! Zal het gemakkelijk zijn? Nee maar als je er niet voor gaat, zal je er achteraf misschien spijt van hebben. Neem kleine stapjes, verbeter je, leer bij, werk er zoveel mogelijk aan, praat erover met andere mensen, … Het is jouw leven, jouw droom dus laat je door niemand tegenhouden.
De belangrijkste tip, vergeet niet elke week te kijken op www.theambitiousbrune.be voor je wekelijkse portie ambitie! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *