Uncategorized

Niet zomaar een paars kostuum

Dit is niet zomaar een paars kostuum

Ik heb dit paars kostuum gekocht bij We Fashion een paar maand geleden, Voor mij is dit niet zomaar een kostuum. Het is een kostuum met een verhaal. Ik heb er namelijk heel veel moeite voor moeten doen om het te bemachtigen.

Ik was in Nederland toen ik het paars kostuum van We Fashion ontdekte via Instagram op het instagramprofiel van Hashtag Workmode.
Liefde op het eerste gezicht met kleding bestaat daadwerkelijk.

Het is een simpel kostuum. Een eenvoudige snit dat elke lichaam flatteert. Pastelkleuren zijn altijd goed voor een zakelijk outfit zoals ik in een eerder blog al aanhaalde. Toch zorgt de kleur er tegelijkertijd voor dat het geen doorsnee kostuum is. Dat was de reden waarom ik het paars kostuum absoluut moest hebben.

Ik heb vanuit Nederland gebeld naar 2 We Fashion stores in Antwerpen. Ik heb mensen bijna naar de winkels gestuurd om te gaan kijken. Allemaal zonder resultaat. Ik heb gemaild naar We Fashion. Zij vertelde me dat er een beperkte stock ging binnen komen. Dagen heb ik de webshop bekeken, gerefreshed en opnieuw bekeken. Tot op een bepaald moment mijn maten beschikbaar waren. Opnieuw gebeld naar de We Fashion store in Gent. Dezelfde dag ben ik nog naar daar gereden om dan uiteindelijk mijn paars kostuum te kunnen bemachtigen.

Het was een heel gedoe, maar het was het waard.

Kostuum – We Fashion | Schoenen – Tamaris

 

 

If you want it you get it

Waar dit hele verhaal eigenlijk op neer komt, is dat als je echt iets wilt het ook kunt bereiken.

Er komen momenten in ieders leven dat alles niet gaat zoals gepland. Dat niet alles vanzelf gaat. Dat het niet binnen handbereik is.

Op dat moment heb je 2 keuzes: je laat het los of je werkt er voor.

Hard werk wordt steeds beloond. Hoe moeilijk ook iets lijkt, alles is mogelijk. Zolang je geloof in je eigen capaciteiten en blijft doorzetten. Jij kunt alles bereiken wat je maar wilt. Of het nu gaat over een paars kostuum, een eigen onderneming, een nieuwe job of wat dan ook. Als je echt iets wilt, kun je het bemachtigen.

Zal het gemakkelijk zijn? Nee, totaal niet. Zal je tegenslag kennen? Absoluut. Is dat erg? Zeker en vast niet. Het is net door die tegenslagen en moeilijkheden dat je sterker wordt. Je leert er mee omgaan, je zoekt een andere weg om hetzelfde te bereiken en zo ontwikkel je jezelf en kun je groeien als persoon.

Ga moeilijkheden niet uit de weg. Ga ze aan en zoek een manier om het op te lossen. Echt, alles wat je wilt, kun je hebben. Blijf doorzetten.

Kostuum – We Fashion | Blouse – Mango | Schoenen – Tamaris

 

Waarvoor heb jij ooit gevochten om het toch maar te bemachtigen?

 

 

Meer office wear inspo? Volg dan The Ambitious Brune op Instagram
Vragen, opmerkingen, suggesties of samenwerkingen? Mail dan naar ambitiousbrune@gmail.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *