vrouwelijke ondernemers

Met de Balans Planner in balans

Ik deed wat iedereen de dag van vandaag doet, hollen zonder af en toe stil te staan
Zo ontstond bij Jisca het idee om de Balans Planner te ontwikkelen. Een planner die je de rust in je leven laat terugvinden en het mogelijk maakt al jouw dromen te verwezenlijken terwijl je in balans blijft. Nog maar sinds 1 september is de Balans Planner gelanceerd, maar het heeft nu al vele levens positief veranderd. The Ambitious Brune interviewde Jisca voor weer een inspirerend verhaal van een ambitieuze dame.

Het begin van de Balans Planner

Rennen, rennen en nog eens rennen. Jisca nam niet de tijd om alles te plannen, maar ook niet te genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

¨Er was een periode in mijn leven waarin ik het overzicht helemaal kwijt was. Ik vergat afspraken, boodschappen werden niet gedaan, mijn werk was vaak een race tegen de klok omdat ik deadlines uit het oog verloor en ik voelde mij vaak enorm gestrest.

Als vormgever wist Jisca echter precies wat ze wilde. Een planner die ze niet alleen kon gebruiken als agenda, maar ook voor het noteren en afhandelen van diverse taken met voldoende ruimte voor journaling. Het idee van de Balans Planner was ontstaan en de fundering was gelegd.

De Balans Planner moest bovendien rust uitstralen. Het leven is al druk genoeg. Jisca koos daarom voor een minimalistische stijl die ook perfect aansluit bij haar eigen smaak.

En toen ging het mis

Zoals elk proces ging ook het proces van de Balans Planner met vallen en opstaan. Maar in dit proces ging het mis voor Jisca.

΅Wie wel eens kuitkramp heeft gehad, weet hoeveel pijn dat kan doen. Awel, ik kreeg eerst zo een kramp in mijn nek. Daarna schoot het ook in mijn schouders en rug. De pijn was onbeschrijfelijk. Ik kon alleen nog maar in bed liggen, weken lang! Hopend en biddend dat de pijn zou zakken. Om alle kramp uit mijn spieren te krijgen, was morfine en valium nodig. Van mijn super drukke leven moest ik letterlijk alles, alles (!), loslaten en afwachten of en wanneer het weer normaal zou worden. Alles wat ik sinds het gebruik van de planner had weten hoog te houden, moest ik weer laten vallen.

Die weken in bed waren voor Jisca een wake up call. Terwijl ze in bed lag, realiseerde ze hoe dicht ze bij een burn-out was gekomen. De kramp bleek een ¨pechhebbertje¨ te zijn. Maar wat als ze die ΅pech΅ niet had gehad? Had ze dan toch een burn out gekregen?

Een planner met een missie

De Balans Planner moet daarom een soort wake up call zijn. Tijdens het invullen van de Balans Planner wil Jisca je uitdagen om de balans in je leven te blijven zoeken.

Je hoeft je leven niet te laten bepalen door de waan van de dag. Een burn out lijkt de dag van vandaag wel een epidemie. Het is tijd om te durven stilstaan en daarna weer verder te kunnen.

Jisca vergelijkt balans met een batterij, die moet je ook regelmatig opladen. Dat moet ook jij doen. Laadt jezelf af en toe op om je goed te blijven voelen en jouw doelen te (blijven) bereiken.

De toekomst van de Balans Planner

Ook al is de Balans Planner nog maar net gelanceerd, het heeft al levens veranderd.

“Ik krijg nu al mailtjes van vrouwen die laten weten dat het gebruik van de Balans Planner hun leven veranderd heeft. Ook ondernemers, die al jaren een bedrijf hebben, laten we weten dat ze dankzij de Balans Planner eindelijk een realistische planning kunnen maken¨

In de toekomst hoopt Jisca nog meer vrouwen te inspireren en hen vooruit te helpen bij het creëren van meer rust, overzicht en ruimte in hun leven.

 

Wil jij opnieuw in balans geraken en meer structuur krijgen in je leven?
Bestel dan hier de Balans Planner!

 

Blijf op de hoogte van Jisca en haar Balans planner via Instagram en Facebook.
Geraak bovendien nog meer geïnspireerd door haar prachtige pinterest pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *