office wear

Lets close deals in heels

Lets close deals in heels
Hakken, niet iedereen is er voorstander van.
Toch is het, voor mij, een toppunt van vrouwelijkheid.
Ondanks het feit dat het er wankel uitziet, vind ik het er heel krachtig en ambitieus uitzien

Wat de voordelen zijn van hakken dragen?
Je leest het hier op The Ambitious Brune

Heels by Esprit

Het maakt je heel vrouwelijk en dat is goed!

Ook al willen we de verschillen tussen man en vrouw zoveel mogelijk de kop in drukken, soms moeten we wat in ons voordeel speelt gewoon optimaal benutten. 
Hakken maken je heel vrouwelijk. Door hakken te dragen tijdens een zakelijke deal benadruk je zowel je vrouwelijkheid als je zakelijk talent. Door je het tegenovergestelde te gaan kleden en meer mannelijk benadruk je de clichés dat de business wereld voor mannen is. Kleed je dus op en top vrouwelijk en overweldig ze met je zakelijk inzicht en keiharde onderhandelingsskils.

Betere houding

Hakken zorgen ervoor dat je er groter, eleganter en slanker gaat uitzien. Ook zul je veel rechter en fierder lopen met een hak. Het zorgt ervoor dat je mooi rechtop staat. Bij sneakers en andere platte schoenen heb je al sneller een “lompere΅ gang. Bovendien zal je sneller voorovergebogen lopen en minder elegant. Dat gaat ten koste van je zelfzekere uitstraling die je echt wel nodig hebt in de zakenwereld. 
Ook wanneer je wat kleiner bent, zijn hakken ideaal. Je kan je beter laten gelden ten opzichte van mannelijke collega´s wanneer je meer op hun hoogte komt. Ben je al groot? Haal die hakken dan ook maar uit de kast. Mannen voelen zich nog al snel geïntimideerd wanneer een vrouw groter is dan hen en het is voor vele een deuk in hun ego, zeker als ze wat complexen hebben over hun lengte. Gebruik dat in je voordeel en make those deals. 

Lets make an entrance

Iemand met hakken hoor je van ver afkomen. Storend? Helemaal niet! Maak er gebruik van!
Neem een krachtige pas aan, straal zelfzekerheid uit, stap doelgericht op je gesprekspartner af en begroet die met een stevige handdruk en vriendelijk gezicht. Ongetwijfeld heb je nu een een goede zelfzekere indruk gemaakt. Kom direct ter zake en sluit de deal! Woman can do business too, in heels! Statement is made. 

Doe jij ook business op hakken?
Voel je je onzeker op hakken? Neem dan een kijkje op de website van Espirt. Ze hebben leuke pumps met verschillende soorten hakken (hoge, lage, brede hak, dunne hak, …) Ongetwijfeld zit er het perfecte paar bij voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *