lifestyle

Geef je interieur een ambitieuze boost met een wereldkaart

Geef je interieur een ambitieuze boost met een wereldkaart

Waarom een wereldkaart in je interieur?

Je bent ambitieus, toch? Dan heb je ongetwijfeld de volgende woorden al eens uitgesproken “Lets conquer the world!”
En als ambitieus persoon moet je dat ook zeker nastreven. Daarmee wil ik niet zeggen dat je effectief in elk land succes moet nastreven.
Probeer gewoon zonder grenzen te denken. Leg jezelf geen grenzen op en droom gerust grootst.
Heb je het daar moeilijk mee of wil je een extra boost? Maak het visueel en hang een wereldkaart in je interieur!

Maak je dromen visueel, hang een wereldkaart aan de wand

Een nieuwe interieurtrend die we de laatste tijd veel voorbij komt, is een foto op canvas aan de wand en meer specifiek de wereldkaart. Niet alleen is het geschikt voor mensen die graag reizen. Het is ook een ideale boost voor het interieur van een echte boss.

Door de kaart wordt je er aan herinnert dat je dromen grenzeloos zijn. Je mag gerust je grootst denken, nee, je moet grootst denken. Maak voor jezelf uit wat je ultieme droom is, wat jij wilt bereiken als je met niets of niemand rekening moet houden. Heb je het in gedachten? Perfect! Probeer dan gewoon stap voor stap dat doel te bereiken. Maak een planning op, stel tussendoelen op, zoek een andere weg wanneer iets niet lukt en ga er gewoon voor de volle 100% voor.

Dit geldt natuurlijk niet enkel op zakelijk vlak. Ook voor persoonlijke doelen gaat dit op. Laat de wereldkaart gewoon elke dag een reminder zijn dat jij je doelen gaat halen, dat jij succesvol in het leven zal staan en bereidt bent om er elke dag voor te gaan, zelf bij tegenslagen.

Een leuke tip: plak post its op de wereldkaart om het nog visueler te maken. En als je écht de wereld wilt gaan veroveren, kun je plakkertjes kleven bij de landen die je echt aan het veroveren bent 😉

Ga jij een wereldkaart boven je bureau hangen? Of waar zou jij hem het liefst hangen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *