office wear,  ondernemer

Hippe Das

Een hemd en das is tijdloos.

Dat weet ook Hippe das. Daarom introduceerde Simone Plukkel en Marc Bickel, de 2 gedreven ondernemers achter Hippe das, “Dasdag”: een das voor elke dag.
Dassen die passen bij jouw stijl, jouw outfit en zo is er eentje voor elke gelegenheid.
Een das is geen typisch mannelijk symbool meer. Ook vrouwen kunnen het perfect als accessoire opnemen in hun garderobe.  Daarom creëerde ik  met mijn Hippe Das Morse 3 looks met hemd.

Casualpicture by Katrien E.  

Niks is meer casual dan een mooie jeans, een hemdje, een blazer erover en een mooie pump eronder. Althans zo ga ik casual door het leven. Door aan de outfit de hippe das toe te voegen, krijgen we een casual chic outfit. Al zullen voor sommige de blazer en het hemd ook al als casual chic beschouwd worden.

Business

Picture by Katrien E.

Een kostuum hoeft zeker niet stijf en oubollig te zijn. Ik koos voor een kostuumbroek maar liet de daarbij passende vest achterwege. In de plaats daarvan ging ik voor een strak zwart model aangezien er een zwart patroon terugkomt in de broek. Zo wordt het allemaal wat speelser. De das maakt de outfit compleet. Je hebt zo een kostuum gecreëerd met 3 totaal verschillende stuks die een unieke moderne professionele outfit vormen.

Sportief

Picture by Katrien E.

Geef toe, we zijn dol op onze sneakers. Ik merk dat sneakers vaak nog als nonchalant worden beschouwd. Nergens voor nodig. We mogen gerust onze dromen comfortabel najagen.
Bij warm weer zijn lange broeken ook niet altijd even gewenst. Durf dus gerust voor een korte short of rok te gaan en zet je benen én vrouwelijkheid in de kijker. Door sneakers te combineren met een korte short ga je er ook langer uitzien dan in combinatie met een lange broek. Ook hier geeft de das een chique toch aan een zomerse outfit.Deel ook zeker jouw look met (hippe) das met ons #theambitiousbrune #hippedas

13 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *