office wear

Business outfit van Clouds Of Fashion + styling tips

Een business outfit uit de succesvolle keten van een echte onderneemster

Ik kocht een business inspired outfit bij Clouds of Fashion. Clouds of Fashion wordt uitgebaat door Laurentine van Landegem. Een gekende onderneemster die voor vele ondernemingsgezinden en starters een ware inspiratie is. Ikzelf heb ook bewondering voor wat ze op jonge leeftijd al bereikt heeft. Ondertussen heeft ze 2 winkels in Antwerpen en Gent en 2 pop ups in Knokke en Oostende.

Top – Clouds Of Fashion | Broek – Clouds Of Fashion

 

A basic outfit with a touch of pearls

Less is more. Daar ben ik altijd voorstander van geweest. Daarom ging ik voor een lange zwarte stijvolle broek met brede broekspijpen. De hoge taille en donkere kleur geven je benen een optische verlening, zeker in combinatie met hoge hakken. De blouse is op zich heel simpel maar de parels geven het een leuke, jonge, speelse touch.
Blouse – Clouds Of Fashion | Broek – Clouds Of Fashion

Tips voor een chique outfit on a budget

Clouds Of Fashion staat gekend voor hippe kleding aan betaalbare prijzen. Hoe zorg je er nu voor dat een outfit er chique uitziet zonder een fortuin te moeten spenderen? Met het samenstellen van deze outfit heb ik de volgende 3 tips gevolgd die helpen om een chique, elegante en zakelijke look samen te stellen:

  • Neutrale kleuren
    Neutrale kleuren passen bij iedere stijl. Ook zien kledingstukken in een neutrale kleur er steeds mooi uit ongeacht het prijskaartje dat er aan hangt.
  • “Structured΅ kleding
    Bepaalde kledingstukken hebben een welbepaalde pasvorm. Door de pasvorm krijgt de kleding een meer gesofisticeerde uitstraling. Denk maar aan blazers, blouses, kostuumbroeken, chino´s, trenchcoast, enz.
  • Draag je blouse in de broek
    Een blouse in de broek dragen geeft een nettere uitstraling. Je geeft de indruk tijd te hebben gespendeerd bij het samenstellen en aandoen van jouw outfit.
Ben jij fan van de outfit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *