ondernemer,  vrouwelijke ondernemers

Ana Dyla, eerlijke duurzame juwelen voor een mooiere wereld

Ana Dyla, juwelen met een doel

Ana Dyla is meer dan enkel en alleen een sieradenlabel.  Het juwelenmerk streeft duurzaamheid, fair trade en een mooiere wereld na. Met een juweel van Ana Dyla draag jij dus ook jouw steentje bij aan een betere wereld.

bovendien heeft elke edelsteen een welbepaalde functie. Ik koos voor de Bangle roze Chalcedoon. De steen chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert het vermogen om weerstanden te doorbrengen en veranderingen te accepteren. Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert stressmomenten.

Ana Dyla, een duurzaam juwelenmerk

Handgemaakte luxe met oog voor een betere wereld

De juwelen van Ana Dyla worden allemaal met de grootste zorg handgemaakt uit de hoogste kwaliteit materialen.  Ana Dyla kiest bewust voor receycled 925 sterling zilver, recycled 14 of 18 karaat goud en halfedelstenen om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. 
De juwelen worden gemaakt in Anatolië, een schiereiland van Turkije. De productie van de sieraden zelf gebeurt in kleine ateliers. Eerlijke arbeidsomstandigheden staan er centraal. De kleine productie garandeert exclusiviteit. Jouw sieraad voelt daarom als een uniek stuk. Precies alsof het speciaal voor jouw is ontworpen. 
Ana Dyla wil met haar sieradenlabel van de wereld een mooiere plek maken. Dit doen ze door de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de UN, gepubliceerd op 25 september 2015, na te streven. Met deze doelstellingen wil men tegen 2030 een einde maken aan armoede, de planeet beschermen en voor iedereen welvaart waarborgen.

Women empower women

Een van hun doelstellingen is om meer gendergelijk en een empowerment voor alle vrouwen en meisjes te creëren. Een doel waar ik voor 100% achter sta.  Ana Dyla wil graag ateliers openen in Istanbul voor Syrische vrouwen die gevlucht zijn voor de oorlog. Op die manier willen ze de vrouwen een nieuw stabiel leven geven door hen eerlijke lonen te geven, goede arbeidsomstandigheden te bieden inclusief ziektekostenverzekering en vooral vrijheid.

Neem zeker een kijkje op de website van Ana Dyla, ontdek de prachtige collecties en draag ook jouw steentje bij aan een mooiere en betere wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *