ondernemer,  vrouwelijke ondernemers

Ambitieuze lingerie van Talio

Ambitieuze lingerie voor een boost van zelfvertrouwen

Een mooi lingerie setje dat perfect zit kan je zelfvertrouwen een serieuze boost geven. Net datgene wat je als echte ambitieuze vrouw wel kunt gebruiken. Talio, gevestigd in Aalst, wordt uitgebaat door Marisha en Monika. Twee vrouwen met het doel elke vrouw te helpen in hun zoektocht naar de perfect passende BH. Because there are no bad breastst, just badly fitting bras. Lees hier het verhaal van Talio.

 
Hoe is het allemaal begonnen?
Marisha: Al jaren wou ik iets doen in de lingerie- en beenmode sector maar ik werkte nog bij een ander bedrijf. Ongeveer 1 jaar geleden besloot ik dan toch om samen met mijn vriendin Natallia Talio te creëren.
Het eerste idee was om een groothandel te starten en een webshop met Wit-Russische lingerie en beenmode. Die staan namelijk bekend om hun goede kwaliteit en betaalbare prijs. Bovendien waren deze producten nog onbekend op de Belgische markt.
In 2017 heeft Monika toevallig mijn post op Facebook gezien over de webshop. Ik heb Monika leren kennen in de les Nederlands. We ontdekte dat we veel gemeenschappelijke raakpunten hebben. Zij werkte als IT manager maar had net als ik een grote passie voor lingerie. Ze vertelde me alles over brafitting, over het grote aanbod van lingerie in Polen en Groot-Brittannië en het gebrek aan D+ cup maten in België.
In de herfst van 2017 besloten we dan om met ons drieën, Natallia, Monika en ik, om Talio op te richten. Monika en ik staan in de winkel terwijl Natallia back office werkt.
Wat sprak jullie aan om een lingeriewinkel te starten? 
Monika: Er zijn verschillende redenen waarom we een lingeriewinkel wilden starten. We wilden graag een verandering in ons leven en een lingeriewinkel heeft altijd in ons achterhoofd gezeten. Ikzelf heb ook nooit de mogelijkheid gehad om een goed passende  BH aan een redelijke prijs te kunnen kopen hier in België aangezien ik cupmaat 80G/H heb. Er was dus een opportuniteit op de Belgische markt: BH´s aan hoge kwaliteit en een mooie prijs met de perfect fit.
Een lingeriewinkel opstarten is een hele opgave en zal natuurlijk niet evident geweest zijn. Wat zijn de hoogtepunten en struikelblokken geweest tijdens de opstart?
Marisha: We hadden eerst een winkel geopend in een dorpje maar achteraf bleek dit geen goede keuze. De locatie was aan een drukke weg en was daardoor niet goed zichtbaar voor portentiële klanten. Toen bood er zich de mogelijkheid aan om een winkelruimte in te richten in een winkel- en wandelstraat in Aalst. Dit was een gedurfde maar goede zet. De huur is veel hoger maar nu kunnen we meer klanten helpen.
De concurrentie in de mode- en lingeriesector is groot gezien een aantal grote ketens en BV´s die met collecties starten. Hoe onderscheiden jullie je van de rest? 
Monika: Ons concurrentievoordeel ligt in de combinatie van onze kennis, klantenservices en integriteit. Natuurlijk hebben we ook een heel ruim productgamma. Van AA tot O-cups en zelfs verder indien nodig. We zijn vastberaden om onze klanten te helpen in hun zoektocht naar de perfecte lingerie met de perfecte fit en maat. We hebben een uitgebreide en professionele kennis van en ervaring in bra fitting. We kijken echt naar iedere vrouw individueel. Naar hun behoeften, breast shape and condition en eventuele gezondheidsproblemen. Wij kunnen iedere vrouw helpen, ongeacht in welke fase van hun leven of omstandigheden. Denk maar aan jonge meisjes, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, vrouwen met gezondheidsproblemen, na een medische ingreep, …
 
Omdat elke ambitieuze vrouw de perfecte lingerie kan gebruiken to hustle, wat is je ultieme lingerie advies? 
Marishka: Ga niet uit van 1 BH maat. Elke BH maat is bij benadering. Je moet op zoek gaan naar de perfecte combinatie van stijl, fit en comfort en niet enkel afgaan op het maatlabel.
Een goed passende BH geeft je de mogelijkheid om je te focussen op jouw goals en niet op bandjes die afzakken of naden die steken. Bovendien kan een BH je vaak de nodige confidence boost geven.
Monika: Vergeet ook je lingerie niet aan te passen aan de omstandigheden. Er zijn verschillende stijlen die elk geschikt zijn voor een bepaalde situatie: soft, semi-soft, strapless, push-ups, sport BH, shirt BH, … Wij helpen je bij jouw keuze!
 
 
Wil jij ook de perfecte BH vinden?
Talio vind je in de Kattenstraat 71 in Aalst en online op de website.
 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *