ondernemen,  ondernemer,  vrouwelijke ondernemers

3 hotspots in Gent om dit weekend te bezoeken!

Deze 3 hotspots in Gent moet je zeker bezoeken

Het is prachtig weer en de temperaturen zijn zalig. Ideaal om eindelijk eens van achter die laptop te komen en de stad in te trekken. Ik heb 3 toffe hotspots in Gent klaar voor jou van jonge ondernemers die zeker een bezoekje waard zijn.
Ghent is the place to be this weekend!

Pop up van Styling by Claudia in The Box

Bag – Neuville
Shirt – Only
Pants – Q2
Watch – Marea
Vorige week konden jullie het verhaal van Claudia van Styling by Claudia al lezen.
Deze jonge ambitieuze onderneemster staat voor de tweede week op rij met een pop up in The Box (Ambitious!!). Deze week focust ze haar op accessoires en handtassen.
Nieuwe juwelen nodig voor die prachtige zomerjurk die je eindelijk weer uit de kast kunt halen? Ongetwijfeld heeft Claudia iets bijpassend voor jou in haar ruime assortiment.
Scoor ook een prachtexemplaar van de handtassen collectie van Neuville of Mazarin.
Waar? Dampoortstraat 47 – Gent (Check haar Facebookpagina voor nieuwe pop-ups)

Wear-able

Long satin dress in blush peach
Volgens mij moet je Claudia heten om een goed draaiende kledingwinkel te runnen.
Deze week ontdekte ik het leuke winkeltje Wear-able. Je vindt er kleding geïnspireerd door de Scandinavische mode. Een minimalistische stijl met zachte kleuren en patronen die je eindeloos kan combineren en kan omtoveren tot een chique en trendy outfit. Een echte hotspot in Gent.
Waar? Steendam 55 – Gent

Somm

Heb je na al dat shoppen zin in een goed glas wijn? Maar dan bedoel ik ook een echt goed glas wijn! Dan is de volgende hotspot in Gent een bezoek waardig. Voor een goed glas wijn moet je bij Somm zijn. Marina Claus tovert er de lekkerste wijnen boven aangepast aan jou voorkeur en voor ieders budget. Natuurlijk kun je ook iets lekker fris drinken. Een klein hongertje? Alle verse gerechten zijn verkrijgbaar in in klein formaat en in tapasformaat. Ideaal voor een food sharing! 
Waar? Steendam 39 – Gent
Geniet van jullie zonnig weekend!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *