giveaway,  kantoor

Flower power: bloemen op kantoor

Wist je dat bloemen op kantoor vele voordelen heeft?
In deze blog geef ik jou 3 redenen waarom je nu bloemen moet aanschaffen op voor op kantoor of je bureau. Ben jij klaar voor flower power at the office?

De drie voordelen van bloemen op kantoor

Bloemen zijn niet alleen leuk om te krijgen. Koop jezelf gerust eens een boeketje en plaats op het je kantoor of thuis op je bureau. Bloemen hebben namelijk vele voordelen die je kunt gebruiken in je werkomgeving.

1/ Een betere concentratie dankzij bloemen

Wanneer je hele dagen binnen zit, kan het al snel wat muf gaan ruiken. Zeker als je in een kleine ruimte zit. Bloem daarentegen ruiken altijd geweldig en zorgen dus voor een heerlijk parfum in je kantoor. Daarnaast nemen planten en bloemen schadelijke stoffen uit de lucht zoals koolstofdioxide en verhogen ze de luchtvochtigheid. Een gezonde lucht zorgt dan weer voor een betere concentratie en productiviteit. Laat dat nu net hetgeen zijn wat we nodig hebben.

2/ De natuurlijke stressverlager

Onderzoek heeft uitgewezen dat planten en bloemen stress en angst verminderen. Bloemen stralen nu ook eenmaal iets rustig en sprookjesachtig uit waardoor je je direct wat kalmer voelt. Bloemen worden ook geassocieerd met positieve gevoelens en geluk. Daardoor zal je je ook vrolijker voelen met een mooi boeketje op je bureau.

3/ De perfecte decoratie

Ben je geen pro in inrichting en decoratie? Hou je kantoor dan heel basic en fleur het op met een bloemetje. Bij Greetz hebben ze elke maand een boeket van de maand waardoor je bloemetjes aangepast zijn aan het seizoen.  Dankzij wat planten en bloemen zal je kantoor er ook direct warmer en gezelliger uitzien ook al heb je het voor de rest heel basic gehouden.

Ga jij bloemen aanschaffen voor op kantoor of op jouw bureau?
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *