lifestyle

3x waarom JUIZS goed is voor jou!

Vloeibare sapjes als maaltijd. 
De ene is er voorstander van, de ander heeft er al een uitgebreide mening over.
Omdat ik zelf dagdagelijks bezig ben met sport en gezonde voeding en anderen 
daarmee wil helpen, vind ik het belangrijk om alles uitgetest te hebben voor ik er een mening over klaar heb.  Daarom ging ik een leuke samenwerking aan met juizs.nl 
en vertel ik je de voordelen van sapjes. 


Een snelle gezonde hap

Je bent als ambitieus persoon constant in de weer. Je rijdt van hier naar daar, je hebt meetings die uitlopen en je klopt gewoon enorm lange dagen. Ik ben het gewoon om dagelijks al mijn maaltijden mee te sleuren. Meestal zie je mij lopen met 2 tassen in de hand. Een daarvan zit ongetwijfeld vol met eten. Vele drukke mensen doen dat echter niet. Ze gaan de deur uit na een kop koffie achterover te hebben geslagen maar zonder volwaardig ontbijt en nemen niks mee van lunch of andere snack. Door de dag komen de hongertjes aanzetten en grijp je naar wat er te grijpen valt. Meestal is dat gaan lunchen in een of ander restaurant. Dat is niet alleen duur als je dat dagelijks doet, ook maak je niet steeds gezonde keuzes en zijn de porties niet afgestemd op jouw behoeften (lees: veel koolhydraten en vaak snel verteerdbare, weinig eiwitten en zelden groenten) Velen gaan ook om een broodje. Een broodje is toch gezond met al die groentjes denk je nu. Nee, helaas. Een broodje bevat al snel 900 tot 1000 kcal! Inderdaad. Door een broodje te eten zit je dus al snel aan de helft van je dagdagelijkse behoefte. Chocoladerepen, zogezegde gezonde granenkoeken, vieze sandwiches uit een tankstation, … zijn ook vaak heel populair maar zijn verre van gezond. 
De snelle oplossing? Een sapje. Je haalt het een dag ervoor uit de diepvries om te ontdooien en de volgende dag neem je het mee. Het neemt weinig plaats in beslag en is een bom van vitamines. Door de hoeveelheid groenten in 1 sapje ga je bovendien direct een vol gevoel hebben waardoor je geen trek meer hebt in zoetigheid. Ook zitten er geen smaakversterkers, suiker of e-nummers in. Het bestaat voor 70% uit groenten. De rest is water of fruit. Bovendien past het in een vegetarische/vegan lifestyle en het bevat geen gluten.
JUIZS Everyday  biedt een maandpakket aan met 20 sapjes zodat je voor elke werkdag een gezonde sap kunt meenemen. De JUIZS Everyday selectie is op basis van de meeste verkochte liquid salads. Heb je toch een voorkeur voor bepaalde smaken? Dan kun je dat gerust doorgeven.

Beter een sapje als ontbijt dan geen ontbijt

Ontbijten is zo belangrijk. Het geeft je direct de nodige energie om de dag te kunnen starten. Als druk bezet persoon die een hele dag volop bezig is met van alles en nog wat kun je dat zeker en vast goed gebruiken. Helaas nemen weinig mensen de tijd om te ontbijten of een ontbijt mee te nemen. Ik heb ook geen tijd om mij ´s morgens op mijn gemak aan de keukentafel te zetten en te genieten van een ontbijtje. Ik neem daarentegen wel mijn ontbijt mee om het op de trein rustig te kunnen opeten. Ook als je met de auto overal naar toe gaat, kun je perfect iets meenemen. Een havermoutpapje zal te omslachtig zijn maar een havermout in pannenkoekenvorm is perfect te eten. Gedurende de rit kun je steeds een stukje afbreken en in je mond stoppen. Als dat met een chocoladereep lukt, lukt dat ook met ander vast gezond voedsel. 
Een sapje vol met groenten, fruit en vitaminen kunnen je ook de nodige energie geven voor de dag te starten. Stop het in je tas of neem het mee onder de arm en voor je aankomt op je werk, school of afspraak ben je je flesje alweer kwijt maar ben je wel een verzadigd gevoel rijker. 
JUIZS Green Morning biedt je elke ochtend de nodige energie om de dag goed te kunnen starten. Elke werkdag kun je je dag groen starten. Groene groenten zijn echte vitaminebommen, supergezond en laag in calorieën. Je kunt de dag echt niet beter starten.

Eindelijk je portie groenten op een dag

Heel veel mensen krijgen dagelijks niet de aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit binnen. Om de nodige mineralen en vitamines binnen te krijgen, moet je al snel 400 tot 500 gram groenten eten. Als je veel op restaurant gaat, zul je nooit die hoeveelheid binnen krijgen. Wanneer je ´s avonds laat thuiskomt zal je ook lever een snelle maaltijd op tafel zetten in plaats van nog groenten te kuisen en te koken. JUIZS kan je daarbij helpen. In 1 sapje zit al snel een kg groenten. Dankzij JUIZS geniet je in no time van de voordelen van groenten.

Wil je JUIZS ook graag proberen?
Met de code #lynn krijg je 20% korting op je bestelling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *