beauty,  ondernemer

Kinetics by Originailz

Originailz begon in 2007 als een klein winkeltje aan huis van amper 25 vierkante meter
in combinatie met een van de allereerste webshops in de nagelbranche. 
Al snel was een uitbreiding mogelijk en in 2013 ontstond de eerste
nailservice zonder afspraak en zonder drempel. 
Ik had de eer om hun service te gaan uittesten. 

Nails by Originailz; Styling and picture by Styling by Claudia
Originailz is gevestigd in de Grand Bazar shopping te Antwerpen, het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas, Wijnegem Shopping Center en in de Originailz Nailshop in Beveren.
Ikzelf ging naar hun nailservice in het Waasland Shopping Center. 
In elk filiaal is er 1 styliste die werkt op afspraak en de andere stylistes ontvangen mensen zonder een afspraak. Zo kun je perfect tijdens het shoppen een pauze houden om je nagels optimaal te laten verzorgen. Is er toch even geen vrij moment? Dan krijg je het eerstvolgende vrije uur en kun je ondertussen nog wat verder shoppen of gezellig iets gaan drinken. 
Ik had natuurlijk een afspraak aangezien ik uitgenodigd was om Originailz uit te testen. 
Ik werd onmiddelijk vriendelijk ontvangen en mocht direct plaatsnemen. Al snel kwam er een vlotte babbel op gang en werd er geïnteresseerd gevraagd naar mijn activiteiten als blogger en vlogger. 
Misschien denk je dat ik enkel zo vriendelijk ontvangen werd omdat ik uiteraard een afspraak had en blogger ben. Toen ik daar was, kwamen er nog twee andere klanten zich aanmelden voor hun nagels te laten verzorgen en zij werden even vriendelijk en even snel geholpen. Beide mochten ze direct plaatsnemen. De een kon al onmiddellijk geholpen worden, de andere kreeg een heel doos vol prachtige kleurtjes aangeboden om rustig uit te kiezen. Gezien de hoeveelheid keuze, zou ik ook graag even wachten om op mijn gemak te kunnen kiezen. Wat een luxeprobleem! 
Nails by Originailz; Styling and picture by Styling by Claudia
Ikzelf had de keuze uit de nieuwe lente collectie van kinetics Nude Different” die nog maar sinds 5 maart gelanceerd is. Prachtige naturele kleuren met een echte less is more uitstraling.  8 kleuren geïnspireerd op het leven en verlangen. 

¨We might live in different places, we might look different, but we are all the same in our emotions. We all love, laugh, fear, hate, smile, cry for the same reasons, and we all need those special moments just for ourselves – the golden ones when all the world stops and you can be yourself!”
Ik koos voor een mooie bordeaux kleur met een subtiele glans erin.
Een kleur die nog niet te zomers is gezien de temperaturen maar toch al doet verlangen naar de lente en de zomer en bij veel gecombineerd kan worden. 
Laat die hoge temperaturen maar komen!

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *