lifestyle,  ondernemer,  vrouwelijke ondernemers

Live Puri

Een voedingssuplementenlijn starten?
Onmogelijk denk ik waarschijnlijk gezien de grote concurrentie.
Het schrok Maaike van Live Puri echter niet af en ze ging voor haar droom:
een kwalitatieve voedingssupplementenlijn met pure smaken.
Maaike vertelt hier haar verhaal. 

Een idee en ondernemen

Ik heb altijd met het idee gespeeld om ondernemer te worden maar nooit vond ik dat de tijd rijp was of ik vond niet dat ik het “briljante” idee had. Inmiddels weet ik zelf dat ondernemen meer is dan een briljant idee. Het gaat over passie en ambitie. Over jezelf ontwikkelen en een verschil kunnen maken voor anderen. Vooral dat laatste is mijn grote drijfveer. 
Mijn advies naar startende ondernemers is dan ook: maak een plan waar je in gelooft, spar met anderen, verbeter je plan en just do it! 

Van idee naar Live Puri

Tijdens mijn carrière bij een groot zuivelbedrijf kwam ik in aanraking met alle componenten van melk. Melk blijf ik een fascinerend product vinden. Mijn laatste werkervaring bracht me alle inzichten over eiwitten, spieren en beweging. Daarom nam ik zelf na het sporten ook een eiwitshake. Hoewel ik heel veel producten geprobeerd heb, vond ik nooit een product met zowel een leesbare en pure ingrediëntenlijst als een lekkere smaak. 

Ik nam afscheid van mijn baan en besloot het gewoon zelf te gaan maken. Just do it
Ik kijk er met zoveel plezier en trots op terug dat ik in 6 maanden van scatch af aan Live Puri uit de grond heb gestampt. 

Ik wilde een compleet gamma met eiwitpoeders en bewezen nuttige vitamines. 
Natuurlijk blijft het niet enkel bij de producten. Als directeur van je eigen bedrijf ben je ook verantwoordelijk voor productontwikkeling, een logo en huisstijl, kleuren, verpakking, smaken, inhoud, logistiek, een website en nog zoveel meer. Gelukkig had ik een netwerk om op terug te vallen. Ik kende veel betrouwbare partijen vanuit mijn professionele carrière waar ik nu mee samenwerk voor Live Puri. 

Ook mijn Belgische achtergrond heeft mee geholpen aan Live Puri. 
Na mijn studies ben ik namelijk gaan rondreizen en uit België vertrokken. Ondertussen woon ik al lange tijd in Nederland. Voor Live Puri zet ik dan ook mijn Nederlandse efficiënte en Belgische smaakpapillen in. Echt een top combinatie. 


Uitdagingen en concurrentie

Mijn grootste uitdaging was over mijn eigen schroom heen stappen. Commercieel praten over producten en oplossingen met klanten is pas echt spannend als het over je eigen product gaat. Een afwijzing voel je namelijk dan heel anders aan. 

De concurrentie in de voedingssupplementen sector is ook heel groot.
Hoe ik me onderscheid van de rest? Volgens mij is er maar 1 manier: een puur product met de hoogste kwaliteit dat ook nog eens lekker smaakt. Daarnaast moet je ook geloven in jezelf. 


Een gezonde levensstijl

Natuurlijk is een gezonde levensstijl ook voor mij belangrijk. 
Mijn favoriete product van Live Puri? Dan zou ik kiezen voor de Active Chai ongezoet. Op deze smaak ben ik het meest trots omdat er geen enkel eiwitpoeder op de markt is met deze smaak en ik het volledig zelf ontwikkeld heb. Dat maakt hem voor mij extra lekker. 

Buiten Live Puri zijn groenten voor mij onmisbaar! Als ik er een dag of 2 dagen minder van eet,
ga ik dat echt missen. Ik kan net zo veel zin hebben in een paprika als in een stuk
chocola.  Overigens heb ik bijna altijd paprika’s in huis. Lekker uit de wok of zo uit
het vuistje.

De toekomst van Live Puri

Ik zou met Live Puri graag nog uitbreiden. 
Doe mij nog maar een vegan productlijn die lekker is, repen, een gamma toegespitst op 50-plussers , … Ik heb nog zoveel waar ik van droom. 

Mijn ultieme droom om te bereiken met Live Puri?
Een wereld waarin iedereen fit is en genietend oud kan worden. 
Wil jij ook de pure kwalitatieve smaak ervaren?
Ga dan snel naar www.livepuri.nl en ontdek het assortiment! 

15 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *