beauty

Een lash lift, de ideale behandeling voor elke ambitieuze drukke vrouw

Een lash lift is een techniek om de wimpers te behandelen.
De natuurlijk wimpers worden vanaf de wortel gelift waardoor ze er langer en voller uitzien.
Ook kun je ervoor kiezen om ze te verven.
Bye bye mascara en wimperkruller.
Ik raad het elke ambitieuze dame aan en wel om deze redenen.


1. Je bent sneller klaar

We doen allemaal aan time management om alles sneller en efficienter te laten verlopen.
Zeker als je heel druk bent, is elke 5 minuten die je kunt besparen handig meegenomen.
Door een lash lift kun je je make up routine al flink inperken. Ook wanneer je door omstandigheden echt geen tijd hebt om jezelf op te maken, kun je al fris de deur uit.

2. Een frisse en open uitstraling

Als je een drukke agenda hebt en lange dagen klopt, zal dat snel op je gezicht te zien zijn.
Dankzij een lash lift zie je er al veel opgewekter uit. Het zorgt er namelijk voor dat je ogen groter lijken wat je direct een opgewektere, minder vermoeide uitstraling geeft.
Dat heeft ook zijn voordelen als je dagelijks met veel mensen in contact komt. Een open blik wordt vaak geassocieerd met vriendelijkheid en betrokkenheid.

Tip: voor vrouwen met blond wimpers is het pas echt een eye-opener. Door de kleuring is het effect nog spectaculairder.

3. Je hebt een uurtje me time

Me time is echt heel belangrijk en zeker als je altijd heel druk in de weer bent. Natuurlijk is het niet evident om tijd in je agenda vrij te maken. Wat als je nu een behandeling kunt doen die je tijd bespaart én je een moment van ontspanning geeft. De lash lifting is een behandeling van 40 à 60 minuutjes. Aangezien het een behandeling is aan je ogen, moet je gedurende de behandeling je ogen dicht houden. Dat in combinatie met een rustig muziekje op de achtergrond is echt genieten.

4. Flawless tijdens het sporten  

Heel veel mensen sporten met make-up maar eigenlijk is dat niet gezond voor de huid. Door de make-up zal je huid niet goed kunnen zweten waardoor je poriën verstopt geraken met puistjes als gevolg. Natuurlijk wil je er goed blijven uitzien tijdens het sporten. Als je een lash lift hebt gedaan, kun je mascara al schrappen. Als je dat combineert met een BB crème of een getinte dagcrème moet je je geen zorgen meer maken over je uiterlijk en kun je volop focussen op je training. Ook is het waterbestendig. Ideaal tijdens het watersporten en geen excuus meer om niet te zweten.

5. Een kleine investering met langdurig geniet

Schoonheidsbehandelingen vragen altijd een kleine investering, wat gerust mag want je verdient het. Voor moest je toch twijfelen, de prijzen van een lash lift vallen heel goed mee en bovendien blijft het resultaat 6 tot 8 weken. Een ideale investering in jezelf die tijdbesparend werkt, je een ontspannen gevoel geeft en elke morgen een motivatie boost is wanneer je jezelf fris en opgewekt in de spiegel zit. 

In samenwerking met Ellen, beauty & styling.

12 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *