ondernemer

Mercedes Jacobs x The Ambitious Brune

Snelle auto’s zijn echt niet enkel en alleen voor mannen. Ook vrouwen houden van een vlot pareltje om mee rond te scheuren.

Wat is beter dan echte Duitse makelij die al sinds 1926 de markten verrast met prachtige diverse modellen, Mercedes – Benz.

Dankzij het diverse assortiment van Mercedes is er een wagen naar ieders smaak, aangepast aan elke levensstijl. Ideaal want geen enkele girlboss is hetzelfde.

Daarom zocht ik in samenwerking met Mercedes Jacobs te Lokeren naar dé perfecte wagen voor 4 stereotype girlbosses.

Family before business

Je hebt zakenvrouwen die eerst carrière willen maken voor ze een gezin stichten. Andere zakenvrouwen deinzen er niet voor terug om beide te combineren. In dat geval is een grote auto met veel ruimte noodzakelijk (lees: boodschappen, boekentassen, sportassen, klasgenootjes meenemen, …) 
De ideale auto: C-Klasse Break
Een klassieke wagen met enerzijds een sportieve en anderzijds een elegante toets.  De ruime koffer biedt de mogelijkheid om hele dagen onderweg te zijn en alles mee te kunnen nemen. Van spullen voor het gezin tot zaken voor de onderneming. Niet enkel de ruimte is enorm, ook de hoogwaardige materialen bieden meer dan voldoende comfort om veel op de baan te zijn. 

The classic boss babe

Perfecte mantelpakjes, een tot in de puntjes verzorgde agenda, op en top vrouwelijk en een tikkeltje feministisch. Dergelijke perfectie verdient een klassenwagen om U tegen te zeggen. 
De CLA Coupé is vernieuwend maar met de typische Mercedes-Benz kenmerken. Opvallende lijnen, gewervelde oppervlakken in combinatie met de elegantie die we van Mercedes gewoon zijn. Verschillende uitvoeringen, pakketten en innovatieve kleuren maken het mogelijk om de CLA volledig te personaliseren. Een Coupé met karakter voor een zakenvrouw met karakter. 
Ambition is the new black

Ambition is the new black

Niet elke zakenvrouw hult zich in chique maatpakjes en taille rokken. Herken jij je in de stoere, harde zakenvrouw die haar mannetje kan staan in deze “mannenwereld”? 
Dan is de AMG GLE 63 S coupé helemaal iets voor jou. 
Een combinatie van SUV- en coupé-elementen waarmee je ongetwijfeld indruk maakt. Het straalt sportiviteit en superioriteit uit. Ook in het interieur is de combinatie duidelijk zichtbaar. Sportief zoals de coupé maar de ruimte van een SUV. Daarnaast heeft het talloze luxueuze extra’s zoals we van Mercedes gewoon zijn. 

My favourite position? CEO

Als je het als onderneemster gemaakt hebt, mag je daar terecht trots op zijn. Niet enkel mannen trakteren zichzelf op een mooie wagen, ook vrouwen doen dat. Zo las ik onlangs in het boek #Girlboss dat Sophia Amoruso van het miljoenenbedrijf Nasty Gal haar tweedehandswagen had omgeruild voor een Porsche na jaren hard werken met resultaat. 
Als ik mijn tweedehands Mercedes zou mogen omruilen, zou ik ongetwijfeld gaan voor een AMG GT. Een echte topbak. Alleen het geluid al van de draaiende motor is fenomenaal. Wat wil je met een V8 cilinder motor en meer dan 500 pk. Ook het design is van topkwaliteit met exclusieve materialen en een hoogwaardige verwerking. De prachtige softtop zorgt binnen 11 seconden voor een open air belevenis. Het interieur wordt vergeleken met een cockpit van een vliegtuig. Wanneer je er mee rijdt waan je je echter op een race circuit. 
Welke Mercedes geniet jouw voorkeur?
In samenwerking met Mercedes Jacobs Lokeren
Foto’s gemaakt door Santiago De Flô. Meer van zijn werk vind je hier

10 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *